Dokumentáció
eVIR
Megújult az eVIR kezdőoldala!
Lehetőséget nyújt saját kezdőoldal összeállítására!
Cég szintű egységes és munkaterületenként különböző startlap is összeállítható, de a felhasználó számára kedvenc menüpontokkal grafikonokkal akár teljesen testreszabhatja.

Felhasználói dokumentáció: eVIR tudásbázis

Fontosabb tudnivalók az eVIR használathoz:

A böngésző navigációs gombjainak használata nem javasolt. Helyette a felső sarokban levő ikont lehet használni a visszalépéshez.

Akár ugyanazzal a felhasználónévvel, akár különböző felhasználói névvel többszörösen is be lehet jelentkezni akár egy böngészőn belül is, ezek egymástól függetlenül tudnak működni.

A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A dátumok ponttal(.) vagy kötőjellel(-) elválasztva is bevihetőek, de egy dátumon belül nem keverhetőek.

A bevitt adatok ellenőrzése és feldolgozása csak az oldal újratöltődésekor történik meg. Hibákat az oldal tetején levő információs részen jelzi a rendszer.

A listákban a gyorskereső mindig a teljes listában keres, viszont a részletes kereső mindig az utolsó keresés eredményében keres tovább. A listát a navigációs részen levő CSV vagy XLSX ikonokkal le lehet tölteni, majd bármilyen táblázatkezelő programmal meg lehet nyitni.

A nyomtatások alkalmával PDF dokumentum kerül előállításra, ezt lehet bármilyen PDF megjelenítő programmal megnézni, nyomtatóra küldeni. Ezt követően a menüből kell új funkciót választani.